Arctic Weekend Hyväntekeväisyyshuutokauppa 2018

Arctic Weekend Hyväntekeväisyyshuutokauppa tulee jälleen! Meille on lahjoitettu todella kovan tason tavaraa huudettavaksi. Tuotto ohjataan lyhentämättömänä kohteelle, joka valitaan yleisöäänestyksen perusteella.

Itse huutokauppa käydään Arctic Weekendin pääpäivänä, lauantaina 27.10 Korundissa klo 21:30 alkaen.

Hyväntekeväisyyden kohteen päättämiseksi käynnissä on äänestys tapahtuman Facebook-sivuilla. Kolme ehdokasta on valittu eri tahojen kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta.


Kolme vaihtoehtoa hyväntekeväisyyshuutokaupan kohteeksi – voit äänestää FB-tapahtumassa mikä kohde ansaitsee vuoden 2018 potin!

Kolme ehdokasta on valittu eri tahojen kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta. Vaikuttamassa ovat olleet esimerkiksi lajiliitot, harrastajat, seurat ja lajijärjestöt. Alla olevasta napista pääset äänestykseen Facebook-tapahtumassa.
Ehdokas 1: POW - Kestävän matkailun kampanja 2018–2019

Protect Our Winters (POW) aktivoi talvien ystävät kamppailuun ilmastonmuutosta vastaan ja tulevaisuuden lumisten talvien puolesta. Tänä talvena POW Finland rohkaisee talviurheilijoita käyttämään vähäpäästöistä joukkoliikennettä liikkuessaan talvisten harrastustensa pariin.

Lisätietoa kohteesta: http://www.protectourwinters.fi

Ehdokas 2: Vähävaraiset juniorit

Arctic Weekend tukee yhteistyössä Suomen laskuseurojen kanssa juniorilaskijaa tai laskijoita, joilla on kova kiinnostus ja halu lajin harrastukseen, mutta perheellä ei ole taloudellista mahdollisuutta tukea junioria harrastuksessa. Kyseessä voi olla tuki esimerkiksi välttämättömiin välinehankintoihin – IE kengät tai monot jääneet lapsella pieneksi, tarvitaan uudet.

Tuen koordinoinnista ja kohdentamisesta vastaa Arctic Weekend. Lajiliitot ja seurat kertovat tuen tarpeesta, ja tukea myönnetään tapauskohtaisen harkinnan perusteella. Tuen käytöstä on tarkoitus kertoa läpinäkyvästi Arctic Weekendin sivuilla ja sosiaalisen median kanavissa, kuitenkin tuen saajan yksityisyyttä kunnioittaen.

Ehdokas 3: Kids on Skis & Boards -hanke

Huutokauppapotti käytetään lasten suksi- ja lautavälineisiin, joiden on tarkoitus kiertää Suomen kouluissa, jotta mahdollisimman monella lapsella olisi mahdollisuus tutustua laskulajeihin.


Hankkeen koordinoinnista vastaavat lajiliitot.


Huutokaupattavat kohteet

Valtava kiitos huutokauppaan tuotteita lahjoittaneille kumppaneillemme! Te autatte meitä tukemaan suomalaista laskulajikulttuuria.


Lähtöhinnat ilmoitetaan paikan päällä huutokaupassa

Elämysmatkat ja LAAX -matkapaketti, arvo n. 2200 €

Elämysmatkat ja LAAX ovat asettaneet mukaan Arctic Weekendin hyväntekeväisyyshuutokauppaan kahden hengen matkan LAAX Openin finaaliviikonloppuun! Muista kohteista poiketen tähän huutokauppaan otetaan vastaan ennakkotarjouksia suljettuina tarjouksina. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa voi osallistua huutokauppaan verkossa ja tarjouksia voi jättää torstaihin 25.10. klo 12 asti. Käytännössä Elämysmatkojen edustajat huutavat suurimman summan tarjonneen puolesta huudon paikan päällä Arctic Weekendissä Rovaniemellä lauantaina 27.10. Voit jättää ennakkotarjouksesi alla olevasta linkistä.

LAAX Open on sekä maailmancupin kisa, että World Snowboard Tourin elite-tason kilpailu. Harjoituksia ja karsintoja käydään viikolla 14.-19.1.2019 ja viikko huipentuu perjantain ja lauantain finaaleihin 18.-19.1. Tapahtuma houkuttelee maailman huippulumilautailijoita ympäri maailmaa LAAXin Crap Sogn Gionin lumilautaparkiin. Viikon aikana kisataan slopestylen ja halfpipen karsinnat ja finaalit. Viikon isäntinä toimivat Halfpipen olympiapronssimitalisti Markku Koski ja suomalaisen lumilautaperheen valopilkku Heikki Sorsa.

TUTUSTU LAAX OPEN REISSUUN TARKEMMIN >>


LAAX Open finaaliviikonlopun matkapaketti to-su 17.-20.1.2019 kahdelle sisältää:

  • majoitus  kahden hengen huoneessa Signina-hotellissa (sis. aamupala ja spa&wellness –alueen käyttö)

  • 2 x 2 päivän hissiliput

  • Finnairin lennot Zürichiin

  • kuljetukset Zürich-Laax-Zürich

  • mukana menossa mm. Heikki Sorsa & Markku Koski

LAAXOPEN_18_Stadler_2237.jpg

LAAX Open

finaaliviikonloppu 17.–20.1.2019 kahdelle (arvo n 2200 €)


Lahjakortti Arctic Guides jäätikkökurssille

Lahjakortti sisältää kurssimaksun (ovh. noin 700 €) yhdelle hengelle vapaavalintaisella ensi kesän jäätikkökurssilla (kurssipäivämäärät julkaistaan ennen AW:ta).

Kurssi on alkeiskurssi ja loistava perusta niin kiipeilijöille kuin laskijoillekin sekä muutenkin jäätiköistä kiinnostuneille.

Kurssin tavoitteena on antaa kurssilaisille valmiudet turvalliseen liikkumiseen jäätiköillä. Kurssin aihealueita ovat mm. jäätikkövarusteiden käyttö, köysistössä liikkuminen jäätiköllä sekä lumessa, vaarojen arviointi ja analysointi vuoristoissa, oikeat reittivalinnat, hätätilanteet sekä railopelastus.

Kurssin järjestäjänä toimii Arctic Guides jolla on yli 20 vuoden kokemus jäätikkökurssien järjestämisestä.

Kaikki kouluttajat ovat UIAGM/IFMGA vuoristo-oppaita sekä vuoristopelastajia.  

Pääkouluttajana toimii Anders Bergwall.

Opetuskieli: englanti/ ruotsi

Osallistujien tulee olla täysi-ikäisiä. Aiempaa jäätikkö-/ kiipeilykokemusta ei vaadita, mutta osallistujilla tulee olla kokemusta luonnossa liikkumisesta sekä normaali, hyvä kunto.

Sponsori: Arctic Guides

unnamed-11.jpg

Arctic Guides

jäätikkökurssin lahjakortti


Salomon Shift siteet

“Salomonin kymmenen vuoden tutkimus- ja kehitystyön tulos lyödään nyt pöytään. Tuloksena on täysin omassa kategoriassa oleva hybridi side, joka on kehitetty yhdessä maailman parhaiden vapaalaskijoiden kanssa. Salomon S/LAB SHIFT MNC on side, jossa  yhdistyy konkreettisesti pin-tech ja perinteinen alppiside. Vaellus asennossa laskettelumono kiinnitetään pin-kiinnityksen avulla (vaatii tech-monon), mutta laskuasennossa etukappale muuttuu perinteiseksi alppisiteeksi jolloin laskuasennossa voidaan käyttää myös perinteisiä alppimonoja.” – Sponsorina Salomon.com

Salomon Shift side.jpg

Salomon Shift

siteet


Atomic Punx 7

“Atomicin parkkisuksien ylpeys jolla lasket parkkia laidasta laitaan. Täysillä. Twintip profiili pienillä pienillä 10% rockereilla kärjissä tekee suksesta todella ketterän jibautella, mutta jämäkän rungon ansiosta kestää hyvin vauhtia. Pituus 176 cm.” Sponsorina: Atomic.com

Atomic Punx 7.jpg

Atomic Punx 7

sukset


Giro POW-teeman lasit ja kypärä.

“Yhteistyössä Protect Out Wintersin kanssa tehty kypärä- ja lasit setti. Giro Contact lasit ovat laajalla näkökentällä ja parhaalla mahdollisella Vivid linssillä varustetut lasit. Mukana magneettikiinnityksellä oleva vaihtolinssi. Giro Jackson on huippukevyt ja tyylikäs kypärä MIPS -rakenteella.” Sponsorina: Giro.com

IMG_0529.JPG

Giro

Jackson kypärä & Contact lasit


Burton Custom 151

“Roope Tonterin Olympialaisissa käyttämä Burton Custom 151 lumilauta. Burton malliston parhaita freestyle lautoja mestarin itsensä käyttämänä. Hyväkuntoinen lauta seinälle tai käyttöön.” Sponsorina Roope Tonteri / Burton.com

42108774_538902563232368_4400520103028850688_n.jpg

Roope Tonterin

Burton Custom 151


PuSu skis – PuSu:n erikseen Arctic Weekendiin tekemät uniikkisukset!

”Pari vuotta sitten Rovaniemen omat vapaalaskijat Ape Majava ja Miikka Laakso piirtelivät ja speksasivat täydellistä yleis-skinnailu peliä. Tästä syntyi suksi nimeltä Malla. Nyt huudettavan Mallan rakenne on pistetty täksi vuodeksi kokonaan uusiksi. Suksi on laihtunut 400g eli suksi parista on poistunut lähes kilo. 183cm pitkä ja 105mm vyötäröltään oleva suksi painaa vaan 1500g ollen yksi markkinoiden kevyimpiä puuydinsuksia.” Sponsorina: Puuppolan Suksi

Pusu-AW-special.jpeg

PuSu Malla

Arctic Weekend special sukset


Vimana Ennitime 147 lauta + Siteet

“Enni Rukajärven nimikko lauta ja siteet. Täydellinen camber profiilin lauta tytöille parkkiin ja rinteeseen. Siteet todella keveät mutta kestävän tyylikkäät kaikkeen laskuun.” Sponsorina: Enni Rukajärvi / Vimana

Vimana-EnniTime-bindings.JPG

Vimana EnniTime

Lauta + Siteet


Haglöfs Niva takki ja housut lapsille.

“Talviaktiviteetteihin tehty 2-kerros takki ja housut taatulla Haglöfs laadulla! Bluedesing hyväksytty Haglöfsin oma Proof kalvo pitää nuoren laskijan kuivana ja lämpimänä.” Sponsori: Haglöfs

Haglofs-Niva.JPG

Haglöfs Niva

Junior takki + housutPeak Performance Frost w.

Naisten kevyt, hupullinen kevytuntuvatakki on helppo pakata mukaan ja käyttää vaikka kuoritakin alla antamassa lisälämpöä. Materiaali on 100% kierrätettyä polyesteriä. Pertex-pintamateriaali hylkii kosteutta ja suojaa tuulelta. Untuvan/ höyhenen suhde 90/10. Paino 400 g. Sponsori: Peak Performance

Peak Frost takki.png

Peak Frost

Naisten kevytuntsikka


Simo Vilhusen valokuvataulu

“Valokuvaaja Simo Vilhusen valokuva vedostettuna taidepaperille ja pohjustettuna alumiiniprofiilille valmiin ripustuksen kera Studio Artican toimesta. Kuva on otettu Japanissa tammikuussa 2018, Closer-lyhytelokuvan kuvauksissa. Laskija: Antti Autti. Kuvan koko: 50x50 cm Sponsorit: simovilhunen.com / Studio Artica

WhatsApp Image 2018-10-15 at 15.19.03.jpeg

Photo by Vilhunen

50x50 cm valokuvataulu


Rami Hanafin valokuvataulu

“Valokuvaaja Rami Hanafin kuva Tamokista, Norjasta. Laskija: Miikka Hast. Kuvan koko: 15x23 cm. Sponsori: ramihanafi.com

Hanafi-kuva.jpeg

Photo by Hanafi

15x23 cm valokuvataulu


Huutokauppa on osa Arctic weekend afterski-spektaakkelia korundissa, lauantaina 27.10. alkaen klo 21.30.