AW JUNNUSTIPENDI BY RUKA: HAKUAIKA 4.10 – 20.10.2019

public.jpeg

Junnut kuulolla! Me nähdään teissä ihan älytöntä osaamista, innotusta ja sitä meininkiä! 

Niinpä tänäkin vuonna, ARCTIC WEEKEND myöntää yhteistyössä RUKAN kanssa 1000 euron JUNNUSTIPENDIN parhaat perustelut sisältävän hakemuksen lähettäneelle 13–18 vuotiaalle freeski- tai lumilautailujuniorille. 

Onko sulla tavoitteita tulevalle kaudelle kuvaamisen, kilpailujen tai kehittymisen osalta? Pitäisikö päästä kisareissulle, kuvausmatkalle vai tarvitko rahallista tukea kausikortin tai hissilippujen hankintaan? Laita meille hakemusta tulemaan ja voit saada 1000 euroa rahallista tukea tavoitteidesi saavuttamiseksi! 

Kuka stipendiä voi hakea? 

  • Stipendiä voi hakea 13– 18-vuotias freeski- tai lumilautailujuniori. Sinulla ei tarvitse olla parhaita kisasijoituksia tai kovimpia temppuja jo hallussa – riittää, että sinulla hyvä ja selkeä tavoite mitä haluat saavuttaa, ja kovaa innostusta lajia kohtaan.

Miten haen stipendiä? 

  • Laita meille avoin hakemus somen kautta, Instagramissa tai Facebookissa.

  • Merkitse päivitys tagilla #awjunnustipendi #arcticwknd ja #rukaskiresort sekä tägää @arcticwknd hakemukseen.

  • Voit myös lähettää hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen arcticwknd@gmail.com

  • Hakemus voi sisältää kuvia, videoita, kisatuloksia tai jotain muita näyttöjä.

  • Aikaa hakea on 20.10.2019 asti.

Millainen on hyvä hakemus? 

  • Hakemuksessa pitää olla hyvä ja selkeä tavoite. Mihin käyttäisit stipendin? Mitä tavoitteita sinulla on tulevalle kaudelle kilpailujen, kuvaamisen tai kehittymisen osalta?

  • Haluatko kisata? Kerro meille minkä takia ja mihin tähtäät?

  • Haluatko harjoittelemaan? Mihin haluaisit päästä harjoittelemaan ja miksi?

  • Haluatko kuvata videoprojektin? Mikä suunnitelma videoprojektin takana on, jotta siitä oikeasti olisi hyötyä sinulle?

Perustele hakemuksessa miksi meidän kannattaisi tukea sinua! Jos minua ei valita, onko hakemuksesta mitään hyötyä? 

Hakemuksen teosta on hyötyä, vaikka valinta ei sinuun tällä kertaa osuisikaan. Hakemuksessa pääset jäsentämään tavoitteitasi, suunnittelemaan kauttasi ja unelmoimaan siitä, mihin omaa laskemista voikaan viedä. 

Arctic Weekendissä on myös mukana monia välinevalmistajia ja muita brändejä jotka arvostavat ihan samoja kriteerejä laskijoissa kuin mitä tällä kampanjalla haetaan. He voivat hyvinkin kiinnostua juuri sinun tukemisesta hyvän hakemuksen perusteella.  

Viime vuonna AW JUNNUSTIPENDI BY RUKA myönnettiin lumilautailija Valtteri Kautoselle.

”Oli tosi mahtava fiilis saada junnustipendi ja se tuli aika isona yllärinä! Stipendi tuli loppujen lopuksi käytettyä Rukan alppikoulun lukuvuosimaksuun. Stipendin takia ei tarttenu olla huolissaan tosta lukukausimaksusta ja pääsin kuvailemaan rukalle Antin (Autti) ja Simon (Vilhunen) kanssa, joka oli hemmetin siitiä. 

Valtteri Kautonen on Suomen tulevaisuuden nimiä lumilautailussa. Hän muunmuassa menestyi viime talvena hienosti World Rookie Tourilla. Kuva: Simo Vilhunen

Valtteri Kautonen on Suomen tulevaisuuden nimiä lumilautailussa. Hän muunmuassa menestyi viime talvena hienosti World Rookie Tourilla. Kuva: Simo Vilhunen

Alkavalle kaudelle Valtterilla on suunnitelmissa mahdollisimman paljon snoukkaa, hauskanpitoa rinteessä ja paljon kuvaamista! Tämän vuoden AW JUNNUSTIPENDI BY RUKA –hakijoille Valtteri lähettää seuraavat terveiset: 

”Terkuiksi stipendiä hakeville voisin sanoa, että muistakaa ottaa kaikki ilo irti kaudesta. Joka vuosi tulee yllätyksenä kuinka lyhyt laskukausi olikaan. ” 

Valtteri ja frontti seiska taililla Rukan legendaarisesta alalouhoksesta. Kuva Simo Vilhunen

Valtteri ja frontti seiska taililla Rukan legendaarisesta alalouhoksesta. Kuva Simo Vilhunen

Ei muuta kuin hakemuksia vääntämään!

JUNNUSTIPENDI saajan valinnan suorittaa Arctic Weekendin ja Rukan henkilöstöstä koostuva raati. Valinta julkistetaan Arctic Weekend-tapahtumassa Rovaniemellä 26.10.2019. 

Jos sinulla on kysyttävää, voit lähestyä meitä sähköpostitse: arcticwknd@gmail.com