Haglöfs Arctic Weekendin pääsponsoriksi

unnamed.jpg

Arctic Weekend ja Haglöfs ovat tehneet monivuotisen sopimuksen tapahtuman pääyhteistyökumppanuudesta.

Innovatiivisten ja käytännöllisten tuotteiden kehittäjänä tunnettu Haglöfs on jo vuosien ajan valmistanut laadukkaita ja edistyksellisiä varusteita lasketteluun. Viimeisten vuosien aikana Haglöfs on myös lisännyt huomattavasti panostustaan vapaalaskuun ja lumilautailuun, joten yhteistyö rovaniemeläisen Arctic Weekend -tapahtuman kanssa on hyvin luonteva.

- Olemme erittäin innoissamme isosta yhteistyöstä Haglöfsin kanssa. Pitkäaikainen yhteistyösopimus antaa meille mahdollisuuden luoda tapahtumaa rauhassa ja pitkäjänteisesti. Samalla tämä luo meihin uskoa, että olemme oikeilla jäljillä meiningin suhteen, Arctic Weekendin perustaja Ville Puominen kertoo.

Kolmatta kertaa tänä syksynä järjestettävän Arctic Weekendin ytimessä on laskukulttuuri. Tapahtumaa tekevät ihmiset ovat laskulajien intohimoisia harrastajia ja ammattilaisia, joten eille lumilautailun ja freeskiin hyvinvointi on tärkeää.

20190407_haglofs_DSC2657.jpg
20190407_haglofs_DSC2338.jpg

- Tapahtuma on meille tekijöille projekti, johon kulminoituu laskulajien kulttuurin hyvinvointi ja sen edistäminen. Yhteistyö Haglöfsin osoittaa meille, että tällaisia projekteja kannattaa todellakin tehdä, kertoo pitkän uran ammattilumilautailijana tehnyt, tapahtuman toinen perustaja sekä Haglöfs ambassador Antti Autti.

- Ihmisten yhteen tuominen laskulajityylien eri puolilta on hieno mahdollisuus esitellä uusia ideoita ja mahdollisuuksia. Meille on äärimmäisen tärkeää, että tapahtumakävijät saavat vaikutteita laaja-alaisesti, koska uskomme vahvasti siihen, että juuri tällä tavalla meillä on mahdollisuus kehittää kulttuuria entistä vahvemmaksi, Autti jatkaa.

20190407_haglofs_DSC1253.jpg
20190407_haglofs_DSC1449.jpg

Haglöfsillä on tänä vuonna iso rooli Arctic Weekendin ohjelmistossa. Huippusuosittuun kamaworkshoppiin on muun muassa tulossa brändin päätoimistolta suunnittelijoita kertomaan tuotteista mielenkiintoisia yksityiskohtia ja hyödyllisiä vinkkejä. Haglöfs järjestää tapahtumassa myös luennon, joka käsittelee ulkoiluvaatetoimialan roolia kestävässä kehityksessä. Tämän lisäksi Haglöfs on mukana tapahtuman visuaalisen kokemuksen toteuttamisessa.

Arctic Weekend järjestetään Rovaniemellä 25.-27.10. Kaudenavausfestivaalissa on tarjolla on mm. työpajoja, luentoja, elokuvanäytöksiä, ruokaa ja iltatapahtumia. Lisää ohjelmajulkistuksia luvassa lähiaikoina.

Haglöfs Arctic Weekend liput myynnissä Ticketmasterissa elokuun lopussa.

Tapahtumainfo ja ohjelma julkaistaan pian!

Milloin: 25.-27.10.2019

Paikka: Kulttuuritalo Korundi, Rovaniemi

Instagram: @arcticwknd

Facebook: @arcticwknd

#arcticwknd

ENGLISH:

Haglöfs partners with Arctic Weekend

Arctic Weekend and outerwear brand Haglöfs has signed a multi-year contract on main partnership of the event.

Known for developing innovative and functional products, Haglöfs has for years been producing high-quality and advanced ski equipment. In recent years, Haglöfs has significantly increased its focus on freeski and snowboarding. Therefore, cooperation with Arctic Weekend in Rovaniemi is very natural.

- We are beyond excited about signing with such a great brand like Haglöfs. A long-term partnership agreement allows us to develop the event calmly in a lorn-term basis. In addition, this gives us confidence that we are now on the right path with the event, says Ville Puominen, the founder of Arctic Weekend.

At the core of Arctic Weekend, arranged for the third time this fall, is the culture of freeskiing, freeriding and snowboarding. The people hosting the event are passionate freeski and snowboard enthusiasts and professionals, so for them a healthy snowsport culture is important.

- For us, the event is a project that culminates in the cultural well-being of the snowsports sports and its promotion. Working with Haglöfs gives us a lot of faith that it's really worth doing projects like this, says Haglöfs ambassador Antti Autti, co-host and co-founder of Arctic Weekend.

- Bringing people together across different genres of our sports is a great opportunity to bring out new ideas and opportunities. It is extremely important for us to have a wide-ranging impact on our event visitors, as we strongly believe that this is the way for us to be part of building a stronger culture in our sports, Autti continues.

This year, Haglöfs has a big role in the program of Arctic Weekend. The brand is bringing designers to share their knowledge about the products in highly appriciated gear workshop, and Haglöfs will also be lecturing about the role of the outdoor clothing industry in sustainable development. In addition, the brand is involved in implementing the visual experience of the event. Arctic Weekend will be held in Rovaniemi from 25th to 27th October. The season opening festival offers, among others, workshops, lectures, movie shows, food and evening events. More program releases coming soon.

Haglöfs - Arctic Weekend tickets on sale at Ticketmaster in end of August 2019.

Event info and program coming soon.

When: October 25-27, 2017

Location: Korundi Culture House, Rovaniemi

Instagram: @arcticwknd

Facebook: @arcticwknd

#arcticwknd