Arctic Weekend 2020 mikä meininki

ArcticWeekend_La (93 of 102).jpg

Arctic Weekend tapahtuma on ollut tänä vuonna uuden haasteen edessä. Kun Koronavirus pandemia sulki koko maailman maaliskuussa tarkoitti se sitä, että tilanne tapahtuman suhteen muuttui myös epävarmaksi. Monen kuukauden soutamisen ja huopaamisen jälkeen AW.n tuottajat Ville Puominen ja Antti Autti päättivät kuitenkin, että nyt ei ole aika heittää hanskoja tiskiin vaan on etsittävä uusia reittejä tapahtuman toteuttamiseksi.

¨Tapahtuman peruminen olisi ollut helppo ratkaisu tässä tilanteessa, mutta meille se tuntui jotenkin väärältä ajatukselta, sillä mehän emme tiedä kuinka kauan tämä tilanne Koronan kanssa jatkuu ja sitä silmällä pitäen päätimme, että ennemmin järjestämme tapahtuman niissä puitteissa missä se on mahdollista kuin, että peruisimme sen kokonaan¨, kertoo Antti Autti

¨ Tapahtuma järjestetään tänä vuonna erikoisjärjestelyin ja keskitymme tarkasti turvallisuuteen. Olemme jakaneet tapahtuman neljään eri paikkaan Rovaniemen keskustassa. Tapahtumapaikkojen suhteen olemme käyttäneet paljon aikaa siihen miten luomme vastuullisen ympäristön jossa meidän kävijöillä on helppoa olla. Meitä järjestäjiä ja tapahtumaan osallistujia yhdistää halu laskea ja fiilistellä talvea. Se on AW.n keskiössä! , Autti jatkaa.

AW.n puumamiehet Ville Puominen ja Antti Autti

AW.n puumamiehet Ville Puominen ja Antti Autti

Kun tapahtuman järjestämiselle vihdoin saatiin lupa niin alkoi kunnon materiaalien metsästäminen.

¨Aluksi luulimme, että saadaanko me mitään projekteja näytille tänä vuonna, mutta melko nopeasti kävi selväksi, että jengi on ollut todella aktiivisia viime talvena ja haluavat tulla esittämään uutuuksia tapahtumaan¨, kertoo Ville Puominen

¨ Minusta on mahtavaa kuinka moni on ollut innoissaan tapahtuman järjestämisestä ja odottaa sitä. Olemme todella otettuja siitä, että Haglöfs jatkaa pääsponsorina ja katsomme yhdessä läpi tämän haastavan ajan. Tosi hienoa on myös, että kuinka hyvin yhteistyökumppanit ja paikalliset yrittäjät joiden tiloissa tapahtuma järjestetään ovat meihin uskoneet.¨ Puominen jatkaa.

Kummankin tirehtöörin mietteissä pyörii jo tulevat pari viikkoa ennen tapahtumaa, mutta fiilis on korkealla!

¨ Me uskomme siihen, että tekemällä ja testaamalla asioita saamme tehtyä tämän vuoden tapahtumasta aivan älyttömän hyvän. Henkilökohtaisesti sytyn ongelmien ratkaisemisesta ja niiden hallinnasta. Ja Korona jos mikä on sellainen. Sen ymmärtäminen on tuonut meidän tapahtumaan paljon uusia elementtejä, jotka voimme varmasti tulevaisuudessa kääntää hyödyksi, joten olen tosi fiiliksissä siitä, että pääsemme AW.n järjestämään¨ kertoo Autti

¨Joo odotan kyllä innolla sitä, että pääsemme näyttämään kuinka hienon setin olemme meidän AW crewn ja yhteistyökumppanien kanssa pystyneet tänä vuonna rakentamaan! Onhan tässä ollut enemmän säätöä kuin koskaan aiemmin, mutta jotenkin hienolla tavalla odotan tämän vuoden tapahtumaa tosi rauhallisella fiiliksellä!¨ mainitsee Puominen.

Arctic Weekend 30.10 - 31.10.2020

Neljättä kertaa Arctic Weekend kokoaa laskulajien harrastajat Lapin sydämeen fiilistelemään tulevaa kautta. Tarjolla on kaikkea mitä tulevaan talveen tarvitaan iästä, välineistä ja taitotasosta riippumatta. Tule osallistumaan työpajoihin, luentoihin ja leffanäytöksiin, maistamaan paikallisia ruokia, tutustumaan kauden uutuuksiin sekä laskemaan oikealla lumella - ja tietysti nauttimaan tunnelmasta sekä tapaamaan vanhoja ja uusia kavereita päivällä ja iltamissa.

Tapahtumapaikat:
Sampokeskus
Intersport Rovaniemi
Hostel Cafe Koti
Kuru Lounge

Hanki liput Arctic Weekendin verkkokaupasta: 

https://holvi.com/shop/TLLWV5/

Info, ohjelma ja aikataulun löydät TÄÄLTÄ