ARCTIC WEEKEND HYVÄNTEKEVÄISYYS-HUUTOKAUPPA 2019

ArcticWeekend-Screenit3.jpg

Arctic Weekendiin on tänäkin vuonna hiottu kasaan spektaakkelimainen hyväntekeväisyyshuutokauppa. Huudettavana on tuttuun tyyliin kovan tason tavaraa, vaatetta ja reissuja! Huutokaupan tuotto ohjataan lyhentämättömänä tällä kertaa Protect Our Winters –järjestölle. Protect Our Winters (POW) aktivoi talvien ystäviä kamppailuun ilmastonmuutosta vastaan ja tulevaisuuden lumisten talvien puolesta.

¨Ilmastotyö on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Uusimpien tutkimusten mukaan ilmasto lämpenee kiihtyvällä vauhdilla ja meillä on enää vuosikymmen aikaa kääntää kelkka, joka uhkaa ei pelkästään lumisia talvia ja laskulajien tulevaisuutta, mutta myös meidän ja tulevien sukupolvien tulevaisuutta! Siksi minä näen POWin ilmastoaktivismin tärkeäksi ja merkitykselliseksi keinoksi toimia osana positiivista muutosta!¨ kertoo POW FINLANDIN hallituksen jäsen Miikka Hast

Huutokauppa käydään lauantaina 26.10.2019 Korundin pihalla sijaitsevassa festariteltassa klo 20.30 alkaen. Huutokauppa aloitetaan paljastamalla viime vuoden huutokauppapotin saaja. 

Huutokaupattavat kohteet

 Valtava kiitos huutokauppaan tuotteita lahjoittaneille kumppaneillemme! Te autatte meitä tukemaan suomalaista laskulajikulttuuria.

 

Elämysmatkat – ANTTI AUTTI ONSEN TOUR -matkapaketti

Kuvankaappaus 2019-10-20 kello 8.09.48.png

Elämysmatkat  ja Japanilainen Hoshino Resorts ovat asettaneet mukaan Arctic Weekendin hyväntekeväisyyshuutokauppaan yhden hengen matkan Japanin Hokkaidolla järjestettävälle ONSEN TOURILLE.  Muista kohteista poiketen tähän huutokauppaan otetaan vastaan ennakkotarjouksia suljettuina tarjouksina. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa voi osallistua huutokauppaan verkossa ja tarjouksia voi jättää torstaihin 24.10. klo 12 asti. Käytännössä Elämysmatkojen edustajat huutavat suurimman ennakkosumman tarjonneen puolesta huudon paikan päällä Arctic Weekendissä Rovaniemellä lauantaina 26.10. Voit jättää ennakkotarjouksesi alla olevasta linkistä.

Tutustu ANTTI AUTTI ONSEN TOURIIN ja JÄTÄ ENNAKKOTARJOUS

https://www.elamysmatkat.com/elamysmatkat-mukana-arctic-weekend-2019-tapahtumassa/

Onsen Tour matka sisältää:
Lennot Helsinki-Sapporo-Helsinki
Lentokenttäkuljetukset (Chitose – Asahikawa – Chitose)
Päivittäiset kuljetukset valitulle laskupaikalle
Seitsemän opastettua päivää Antti Autin ja Jussi Räsäsen johdolla
Majoitus 6 yötä aamiaisella Hoshino Resorts OMO7 @ Asahikawa
Viimeisen yön majoitus Chitosen lentokenttähotellissa (jaetussa majoituksessa)



HAGLÖFS EDGE EVO KURBITS UNISEX

haglofs-edge-evo-kurbits-anorak-unisex.jpg

AW.n pääyhteistyökumppanin Haglöfsin Edge Evo Kurbits Anorak Unisex on entistäkin parempi versio Haglöfs-klassikosta. Vahvasta ja suojaavasta kolmikerroksisesta PROOF™-kankaasta tehty takki on täysin veden- ja tuulenpitävä tyyliä ja käytännöllisyyttä unohtamatta. Lisäsuojaa tuovan pidennetyn helman, klassisen leikkauksen, teknisten ominaisuuksien ja ikonisen mallin ansiosta takki pysyy osana tyyliäsi pitkään.

Lisää infoa takista: https://www.haglofs.com/fi/en-fi/



VIMANA CONTINENTAL LTD SAKU 156

Kuvankaappaus+2019-10-19+kello+8.45.21.jpg

Palkittu ja paljon kehuttu Vimana Continental nyt limited editionina ja vieläpä Saku Tiilikaisen nimikkolautana! ¨Miehen omien sanojen mukaan laudassa on hullu poppi ja se on nopea kuin hai!¨ Twintip lauta kovaan menoon. Tsekkaa laudan speksit -> https://vimanasnow.com/

SALOMON - QST 99 SUKSET + SKINIT. (vapaavalintainen mitta)

Kuvankaappaus 2019-10-19 kello 8.48.03.png

Jämäkät ja monikäyttöiset all mountain -laskettelusukset. Puuteriin, randoiluun ja hoidettuihin rinteisiin. Kevyet ja kimmoisat.

QST 99 -suksissa on Salomonin uusi Spaceframe muotoilu, joka on suunniteltu tarjoamaan suorituskykyä kaikissa rinteissä ja olosuhteissa. Suksien uudet ja innovatiiviset C/FX3-laminaattivahvistukset ovat valmistettu luonnollisesta pellavasta sekä hiilikuidusta ja vahvistettu basaltilla.

Full Sandwich 360° sekä ABS-sivuseinämät varmistavat hyvän kosketuksen lumeen, enemmän voimaa ja kestävyyttä sekä paremman tuntuman monipuolisessa all mountain -käytössä.


GIRO CONTACT POW LASIT ja JACKSON MIPS KYPÄRÄ

unnamed-1.jpg

Giro ja Protect Our Winters yhteistyö gogglet. Kehyksettömät -laskettelulasit, joiden linssin voi vaihtaa helposti pikatoiminnolla. Linssi vaihdetaan nopeasti magneettien avulla napsauttamalla, ja se pysyy varmasti paikallaan koko päivän. Kypärälle mitoitetut laskettelulasit tarjoavat leveän näkökentän. Laadukkaissa Vivid-linsseissä on Zeissin optiikka, hyvä ilmanvaihto ja huurtumista ehkäisevä käsittely..

Kuvankaappaus 2019-10-20 kello 6.38.12.png

Uusi Jackson on superkevyt All Mountain -kypärä, joka keskittyy tarjoamaan vahvan muotoilun ja uuden tyylin yhdessä toimivuuden kanssa. Passive Aggressive -ilmastointijärjestelmä on haettu autoteollisuudesta. Se on saanut innoituksen aerodynamiikasta ja käsittelee ilmavirtausta ja lämpötilaa riippumatta siitä, onko kyseessä laskettelija, vaeltaja vaiko vain paikallaan seisova. Jackson on kevytrakenteinen sekä In-Mold tyylinen ja se on varustettu Mipsillä. Tämä tekniikka voi vähentää aivoihin kohdistuvia kiertymisvammoja kaatumisissa. Mips voi lisätä turvallisuutta huomattavasti ja sen dokumentoidut vaikutukset on lääketieteellisesti varmistettu.

Lasien ja Kypärän tarkat tiedot löydät osoitteesta giro.com

SUUNTO - 9 BARO

Kuvankaappaus 2019-10-19 kello 8.55.54.png

Kestävä barometrillä varustettu GPS-multisport-kello, jonka akku kestää pitkään. Kun olet päättänyt saavuttaa tietyn tavoitteen tai osallistua seikkailuun, haluat varmistaa, että myös kellosi kestää. Jopa 120 tuntia jatkuvalla harjoittelun seurannalla varustettu Suunto 9 on tehty kestämään.

Suunto 9 Baro kellon speksit -> suunto.com

ILAHU SNOW SURF

unnamed.jpg

"Miten niitä lumisurffilautoja oikein tehdään?" - Tule, koje ja näe itse omin silmin kun ILAHUboardsin Janne veistelee illan huutokauppaan Arctic Weekend spesiaaliliukurin omin kätösin Lauantaina 26.10 AW Teltassa. Ilahun sheippaaja kertoo perustietoa materiaali- ja työkaluvalinnoista sekä vastaa yleisön triviaaleihin kysymyksiin laudanteon oheessa. ILAHUboardsin ArcticWeeken lauta lahjoitetaan illan hyväntekeväisyyshuutokauppaan.

Tsekkaa lisää Ilahusta -> https://ilahuboards.com/


NITRO - QUIVER FINTWIN 149 + RAMBLER SIDE M / tai COSMIC W.   

Kuvankaappaus 2019-10-19 kello 9.00.03.png

Quiver-sarjan uusi lumilauta: The Nitro Fintwin, jonka on suunnitellut Bryan Fox ja Austin Smith Lyhyt ja leveä muoto joka tarjoilee massiivista hauskanpitoa puuterissa ja carving käännöksissä pitkin rinteitä.

nitro-cosmic-ultra-black-2020.jpg

Nitro Ramble ja Cosmic tarjoavat pro-tason teknologiaa ja ergonomista mukavuutta, jotka auttavat sinua kehittymään sekä parkissa että sen ulkopuolella. Transmission-pohja on täysin säädettävissä tuomaan kantaan tukea kengästä ja maastosta huolimatta. Hyvä päivä rinteessä vaatii myös mukavuutta, ja EVA-vaimennus sekä Premium Comfort -nilkkahihnat tarjoavat sitä koko päivän.

https://nitrosnowboards.fi/

BURTON - HITCHHIKER SPLITBOARDING SITEET

Kuvankaappaus 2019-10-20 kello 6.21.46.png

Burtonin ja Sparkin yhteistyössä kehittämät splitboarding siteet.

15 kilometrin päässä sivistyksestä oppii todella arvostamaan mukavuutta, voimaa ja suorituskykyä, jota tästä Burton x Spark R&D:n yhteistyön tuloksesta löytyy. Hitchhiker, yhdistää Spark R&D:n luotettavan ja helpon Tesla-pohjalevyn sekä Burtonin -strapin kevyen responsiivisuuden ja mukavuuden. Kun päälle vielä lisätään highback, jossa on skintrack-ystävälliset säädöt, on tämä paras vaihtoehto niin ylä- kuin alamäkien hallitsemiseen vapaalaskussa.

https://www.burton.com/us/en/home

EIKÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI! Hyväntekeväisyyshuutokauppaan on tulossa muitakin hienoja tuotteita, jotka paljastamme vasta aivan tapahtuman alla. Sen verran voimme kuitenkin kertoa, että muunmuassa Pyhältä ja Lumilautaliitolta on tulossa todella hienoja tuotteita huudettavaksi.

Lisäksi tämän vuoden huutokaupassa paljastetaan mihin viime vuonna tienatut yli 3000€ ovat tiensä löytäneet!

Hanki AW liput ja tule huutamaan hyvän asian puolesta!